Lån PENpal multimediaboks

Nå kan du låne en boks med den snakkende pennen PENpal, sammen med "Min tospråklige snakkende ordbok" og eventyret "Gåsa som la gullegg".  PENpal er en morsom måte å lære norsk på og boksen passer både for voksne og barn.

 

 

11. Mai

Når du holder PENpal mot en bokside som er tilrettelagt for det, spiller den av lyd. Lyden kan for eksempel være opplesning av teksten på siden, spørsmål til teksten eller lydeffekter.  Les mer om hvordan PENpal fungerer.

Eksempel på bruk av PENPal

 

DFB har satt sammen en boks som inkluderer 1 PENpal,  11 utgaver av "Min tospråklige snakkende ordbok" og 7 utgaver av eventyret "Gåsa som la gullegg".

PENpal leser de 650 ordene i "Min tospråklige snakkende ordbok" på norsk, samt arabisk, persisk, polsk, russisk, somali, sorani, tamil, thai, tyrkisk, urdu og vietnamesisk. PENpal har også lydfiler med eksempler på hvordan ordene brukes i en setning. Ved bruk av teksten i ordboka og ved å høre uttalen kan du raskt bygge opp et vokabular av hverdagsord. Pennen og boka kan også fungere til morsmålsopplæring.

I eventyret "Gåsa som la gullegg" kan du høre fortellingen bli lest på norsk sammen med arabisk, persisk, polsk, russisk, somali, sorani og urdu.

Utlånstiden er 4 uker og vi har 10 bokser til utlån.  

Innhold i multimediaboksen PENpalInnhold i multimediaboksen PENpal


Katalogposten:

START
 NOR.439.8231 Pen
    PENpal multimediaboks. - Oslo/London : Det flerspråklige bibliotek/MantraLingua, 2016. - 1 PENpal, 18 bøker ; i eske 
    EMNE: Eventyr 398.2 / Norsk språk - Ordbøker - Billedordbøker 439.8231. - Tittelnummer: 1855758


Erstatningssatser:
Erstatning bøker: 250,-
Erstatning PENpal: 1300,-
Erstatning hvis hele boksen blir borte: 5000,-

Min handlekurv