Vi flytter! (Small infobox)

Det flerspråklige bibliotek blir en del av Nasjonalbiblioteket og må dessverre stenge for utlån av materiale fram til mai 2017. Mer om flyttingen

Butikk

DFB tilbyr bibliotek og andre institusjoner å kjøpe bøker og film på utvalgte språk, og formidler dessuten den snakkende pennen PENpal. 


Tospråklige barnebøker

Tospråklige barnebøker

DFB har samarbeidet med det engelske forlaget Mantra Lingua om å oversette og gi ut noen av deres barnebøker med norsk parallelltekst. Bøkene har fargesprakende tegninger og lite tekst på hver side, og er primært beregnet på barn i førskolealder.

I tillegg til syv bøker på norsk har vi et stort utvalg av Mantra Linguas engelske utgaver.

Mange av bøkene er laget for å fungere sammen med den snakkende pennen PENpal

7 bøker på norsk med parallelltekst

PENpal snakkende penn

Den snakkende pennen vekker boka til liv!


Felleskjøp

Felleskjøp Intro

Hvert år tilbyr vi å kjøpe bøker og filmer for bibliotek som ønsker å bygge opp egne flerspråklige samlinger.  Du kan velge mellom forskjellige ferdige pakker for barn og voksne. Vi står for utvalg og innkjøp, og katalogisering og frakt er inkludert i prisen. Utvalget varierer noe, men vi tilbyr gjerne pakker på de samme språkene over flere år. Nytt av i år er tilbudet på vietnamesisk.

Oppdatering 14.02.2017: Bestillingsfristen for felleskjøpet i 2017 har gått ut. Felleskjøpet for 2018 blir lagt ut på slutten av 2017.

Min handlekurv